Printer aansluiten

We hebben een gedeelde printer. Deze staat op de Creative Cupboard en mag je gebruiken. De kosten hiervoor verdelen we over iedereen die hem gebruikt. Vul daarom na het printen even je naam en aantal prints in (en of ze kleur of zwart wit zijn), dan verrekenen we de kosten voor papier en inkt. Werkt dus eigenlijk hetzelfde als bij de Store. 

Is de inkt of papier op? Geef even een gil!

Om te printen moet je eerst even de printer als netwerk printer installeren. In windows gaat dat door naar Printers & Scanners te gaan, klik op “toevoegen” (of “add”) en dan gaat het systeem automatisch zoeken naar de printer. Als het goed is wordt “Brother MFC-J5320DW Printer” dan gevonden. Klik om deze toe te voegen. Als je vervolgens probeert te printen zal deze printer in het kieslijstje staan. Op een apple werkt het waarschijnlijk nog makkelijker, maar dat zou ik niet weten. Kom je er niet uit, geef even een gil!

NB: het is belangrijk dat je verbinding maakt via het 2,4Gz wifi netwerk van Waves! Anders vindt je de printer niet. Ook via het Launchlab-5G wifi netwerk doet de printer het niet.

NB2: vergeet je printjes niet op te halen! Niet opgehaald printjes leggen we bovenop de mailbox.