Vijf redenen waarom onze Name Reveal Party een succes was

Wat hadden wij een mooi feest afgelopen vrijdag (12 juli)! Als je er niet bij was: je hebt wat gemist! Gelukkig hebben we speciaal voor jou – en iedereen die er bij was – een lijstje met de redenen en waarom je het volgende feestje écht niet kan missen!

  1. Geweldige sfeer

Ons kantoor brengt sowieso al sfeer door de zelfgemaakte bureaus, gezellig ingerichte meeting rooms, frisgroene plantjes en het geweldige panorama-uitzicht over de Zwolse binnenstad. Ruth deed er nog een schepje boven op met de mooie slingers, confetti en glitter. Wat een visitekaartje!

  1. Heel veel geïnteresseerden

Wat maakt nou echt sfeer? De mensen natuurlijk! Wat was het leuk om te zien dat zoveel geïnteresseerden naar onze party zijn gekomen. We hoorden veel inspirerende gesprekken en bij Waves Coworking is dat precies de bedoeling! Niet in je eentje knokken voor je onderneming, maar elkaar als collega’s vooruit helpen. Door samen de ruimte te delen en onze expertise en ons netwerk met elkaar te delen.

  1. Het inspirerende verhaal van Tieneke Zunnebeld

Met ondersteuning van een powerpoint met jaloersmakende vakantiefoto’s in verre oorden nam Tieneke Zunnebeld ons mee op reis. Door haar leven, haar gemaakte keuzes en wereldreis. Ver van Nederland vandaan had Tieneke een belangrijk inzicht: werk is niet het allerbelangrijkst in mijn leven. Er is nog veel meer te ontdekken. Ze besloot haar belangrijke baan in het zakenleven op te zeggen en te kiezen voor het vrije ondernemerschap. Met risico’s maar ook heel veel toffe momenten. Een verhaal bomvol inspiratie en waar veel van onze members zich in herkennen.

  1. De opzwepende danssessie van Henk Beijert

Henk Beijert vertelde ons hoe deze coworking space is ontstaan – iets met een stoffige zolder boven een houtzagerij. Hij zette de hele groep buiten de comfortzone. Hoe? Door te dansen! Net zo lang tot iedereen meedeed. De eerste danser (iemand met een vernieuwend idee) heeft lef nodig. Maar als je doorzet, krijg je uiteindelijk meer mensen mee. En dan is dansen – of een coworking space starten -niet zo’n gek idee meer. Alleen maar leuk! Waves Coworking zoekt naar die verbinding tussen die mensen met lef. Dan ontstaat er een kracht om de wereld samen te verbeteren. 

  1. De onthulling van de nieuwe naam en het logo

Dan was het moment eindelijk daar: dé onthulling. Waves staat voor… golven, in beweging zetten, met z’n allen golven maken en ga zo zelf maar verder. Elk member werkt hier hard aan zijn of haar eigen onderneming, maar delen met anderen is net zo belangrijk! Door workshops te geven, vragen te stellen of pitch ‘n’ bitch sessies bij te wonen. Dat is ons coworking deelconcept: flexplekken, community en events.

 

 

 

 

Meld je aan voor de Waves nieuwsbrief!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Waves Coworking. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Tot snel bij Waves?

Zet de juiste mensen bij elkaar en ze zullen elkaar inspireren en vooruithelpen!

We make Waves together!

5

Word lid van onze community

5

Kom flexwerken bij Waves. Dit kan op verschillende manieren: van je eigen private desk, tot het gebruik maken van onze hotdesks.