Wat doen kleine ondernemers tijdens de Coronacrisis? Waves members vertellen hun verhaal: Reindert Westrik

“Ondernemers helpen die ook online willen trainen, hoe mooi is dat!”
Reindert Westrik van Strengths to Connect.

Een Hackathon voor kinderen die Reindert zou organiseren volgende week en een aantal andere opdrachten zijn nu weggevallen. Dat vindt hij natuurlijk jammer en dat geeft ook wel een financiële druk. Maar er zijn ook voldoende nieuwe kansen.
Hoe gaat hij daar mee om?

Reindert Westrik is trainer en coach van teams. Hij heeft een eigen training- en coachingbureau. Hij ziet het Coronavirus net op het moment komen dat hij zijn focus al meer naar online heeft geschoven. Dat is voor hem én voor ondernemers binnen zijn netwerk een geluk bij een ongeluk.

Reindert is begonnen met puur en alleen offline coaching, hij traint mensen om hun talenten in te zetten en zo het beste uit zichzelf naar boven te halen. Maar zoals het elke ondernemer betaamt, is hij altijd aan het zoeken naar waar zijn doelgroep is en hoe je deze het beste kan bereiken. En daarom besloot Reindert dit jaar om uit te breiden naar het online domein. Naast dat hij mensen coacht om hun talenten meer in te zetten, helpt hij nu ook andere trainers, coaches om meer uit hun begeleiding te halen. En dit doet hij online! Ideaal in deze tijden.

Donderdag 18 maart 20.00 uur staat zijn webinar “Mastering the Art of Insight.” op het programma. Deze geeft hij voor iedereen die wil en dus ook voor zijn eigen netwerk, want Reindert is member bij Waves Coworking: een community van veelal kleine ondernemers in Zwolle die ervaringen en kennis met elkaar uitwisselen om betere ondernemers te worden. En nu er maar een paar mensen op het kantoor zijn, heeft de community zich naar online verplaatst.

“Onderdeel zijn van de Waves community helpt. We moeten nu sneller en duidelijker keuzes maken. Dan is het fijn dat anderen mee kunnen denken en even spiegelen. Super tof dat je dus altijd de steun van de community hebt en dat je ook een steun kan zijn voor anderen,” zegt Reindert. 

Reindert helpt nu andere ondernemers die ook online trainingen willen gaan geven met tips en tricks die hij heeft opgedaan: wat hij weet, deelt hij. “Zo kunnen die ondernemers net even sneller hun focus kunnen verleggen en een manier vinden om toch inkomen te blijven behouden. Hoe mooi is dat!? Dat je dat kunt betekenen voor elkaar.” 

Het webinar stond al gepland, dus voor Reindert is er nu nog even niet zoveel veranderd. Hij denkt zelfs dat dit een hele mooie kans is om dit deel van zijn werkzaamheden uit te breiden. Immers, mensen hebben meer tijd nu om zichzelf te ontwikkelen. Dus voor alle mensen die hun coachvaardigheden willen verbeteren, weet dat je welkom bent donderdag om 20.00 uur!
Aan het eind is er uitgebreid tijd om vragen te stellen aan Reindert, hij helpt je graag de beste versie van jezelf te worden, juist in deze rommelige tijden. 

Je kunt je via deze link inschrijven: https://www.eventbrite.com/e/95088029857

Meld je aan voor de Waves nieuwsbrief!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Waves Coworking. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Tot snel bij Waves?

Zet de juiste mensen bij elkaar en ze zullen elkaar inspireren en vooruithelpen!

We make Waves together!

5

Word lid van onze community

5

Kom flexwerken bij Waves. Dit kan op verschillende manieren: van je eigen private desk, tot het gebruik maken van onze hotdesks.