Frank schaatst de alternatieve elfstedentocht voor KiKa

Wij zijn trots op onze avontuurlijke en sportieve member Frank Koelewijn die deze winter de alternatieve elfstedentocht gaat schaatsen met een bijzondere reden: vrijheid. We zetten hem en KiKa graag in de schijnwerpers!

Zijn doel is om minimaal 1000 euro op te halen. Steun je ook? Klik op onderstaande foto en laat deze ondernemender lekker doen waar hij goed in is: targets halen!

Als kind van acht schaatste Frank al tochten van 60 km. Gewoon, voor de lol, samen met zijn vader. Frank kijkt met veel plezier terug op zijn avontuurlijke jeugd waarin hij de vrijheid had en kon doen wat hij wilde.

Helaas kan niet elk kind doen wat hij wil. Vrijheid en gezondheid zijn niet voor elk kind vanzelfsprekend. In zijn naaste omgeving had Frank te maken met ziekte en de onvrijheid waar een kind in terecht komt als het behandeld moet worden.

Nu heeft Frank besloten om iets te doen voor kinderen die in deze nare situatie zitten. Frank schaatst voor KiKa, de stichting die onderzoek voor en hulp aan kinderen met kanker financiert. Frank is aan het trainen voor een tocht van 200 kilometer over de Weissensee in Oostenrijk. Daar wordt de alternatieve Elfstedentocht georganiseerd die Frank met een groep voor KiKa hoopt uit te rijden.

Frank zet zich in voor KiKa om kinderen met kanker te helpen op weg naar een toekomst vol vrijheid. Wil je hier ook aan bijdragen en samen met Frank vechten tegen kinderkanker? Je kan Frank hier sponsoren: https://www.schaatsvoorkika.nl/frank-koelewijn-schaats-voor-kika-2022

Meer over Frank Koelewijn van FKJ Trading lezen? Lees hier ons gesprek over hoe hij ondernemerskeuzes maakt:

Meld je aan voor de Waves nieuwsbrief!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Waves Coworking. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!

Tot snel bij Waves?

Zet de juiste mensen bij elkaar en ze zullen elkaar inspireren en vooruithelpen!

We make Waves together!

5

Word lid van onze community

5

Kom flexwerken bij Waves. Dit kan op verschillende manieren: van je eigen private desk, tot het gebruik maken van onze hotdesks.