Jouw nieuwe werkplek in Zwolle

Vind jij ook dat ondernemen een feest mag zijn?

Wij vinden in ieder geval van wel. Maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Gun jezelf daarom het beste als ondernemer door een werkplek te kiezen die inspireert. 

Waves is dé coworking space met warme community in Zwolle. Een innovatorspeeltuin die alles bevat wat een ondernemer nodig heeft: fijne werkplekken, een toffe community, podcaststudio, videobelkamers en een green screen.

Kom een keer vrijblijvend sfeerproeven om te ontdekken of Waves co-working bij jou past! Klikt het? Dan krijg je gratis 2 flexwerkdagen van ons cadeau!

Vier jij het feest met ons mee?

Meer dan alleen een werkplek

N

Overleg in meeting rooms, werk gezellig in de open space of kies voor een plekje in de stilteruimte;

N

Word onderdeel van de community van ambitieuze, behulpzame ondernemers;

N

Podcaststudio, videobelkamers, en een green screen. Wij zijn een innovatorspeeltuin die alles bevat wat een ondernemer nodig heeft;

N

Kies jouw abonnement en kom werken wanneer het jou uitkomt;

MEMBERSHIPS

 

 

Hot Desk Start

4 dagen per maand
vanaf €139,-

Hot Desk Flex

20 dagen per maand
vanaf €249,-

Private Desk

24/7 toegang
vanaf €349,-

Dé flexwerk plek van
Zwolle

Herken je het dat je als ondernemer soms behoefte hebt om te sparren? Aan gezelligheidheid om je heen tijdens de werkdag?

Als ondernemer wil je soms even sparren over je idee om daarna in stilte verder te werken aan je klus.  

Waves is een inspirerende werkplek in het centrum van Zwolle waar je lekker kunt knallen maar tegijkertijd ook gezelligheid vindt.  We werken allemaal aan ons eigen ding, maar toch voelt het alsof je collega’s hebt. Zo werken we alleen en samen aan onze ondernemingen. 

Er is altijd wel iemand die even met je mee wilt denken of je in contact brengt. Inmiddels zijn er ook mooie verbindingen ontstaan: mooie zakelijke samenwerkingen, een Padel-clubje en hechte vriendschappen. 

Naast natuurlijk goede WiFi hebben we fijne bureaus, sluit je zo je laptop aan op een extra scherm en we hebben onbeperkt koffie en thee voor je klaar staan.

Vandaag nog aan de slag?

Wil je het liefste vandaag al een aan de slag? Je bent van harte welkom om langs te komen! Bel ons meteen op via onderstaande knop en maak kennis met Henk:

Dit zeggen anderen:

George van Room

Ik zocht een plek om te meeten en kwam hier terecht. Waves Coworking is een mooie locatie waar het bruist van de ideeën en van de mensen daar. Gastvrij. Goede voorzieningen. Kortom, ik kom graag terug.

Rianne Verhoef

Leuke en inspirerende plek om te werken! Er hangt hier een hele fijne sfeer, het is ruim opgezet en dankzij de leuke industriële inrichting voelt het goed om hier aan de slag te zijn. Zeker een aanrader!

Cherelle Wensink

Ik was op zoek naar een inspirerende werkplek in combinatie met een waardevol netwerk. Die vond ik. De Waves community brengt me zelfs meer dan ik vooraf had kunnen bedenken, namelijk een persoonlijke groei die mij als startende ondernemer vleugels geeft!

Omdat ondernemen een feest mag zijn:

LET OP: NOG MAAR 10 PLEKKEN VRIJ. Wees er snel bij!