Onverwacht Waarde Creëren

ZP Netwerken Regio Zwolle en Waves Coworking organiseren een spetterend event voor zelfstandig professionals, ondernemers en (semi)overheid.

Het platform van ZP Netwerken wordt tijdens de Global Entrepreneurs Week op 16 november bij Waves gelanceerd. Naast onze members, nodigen we de regionale- en plaatselijke overheid, regionale bedrijven en zpp’ers uit om met elkaar in dialoog te gaan. Hoe vinden we elkaar sneller om elkaar te versterken? Tof als je aansluit als deelnemer of op de ondernemersmarkt. Stuur Johan een berichtje als je op de markt wilt staan, want vol=vol.

Over dit evenement

Zet jij je in voor een sterke economie in onze regio en stimuleer je de onderlinge samenwerking tussen zp’ers en het bedrijfsleven? Kom dan naar het netwerkevent ‘Onverwacht Waarde Creëren, georganiseerd door ZP Netwerken Regio Zwolle en Waves Coworking.

Deze middag ontdek je op een leuke en speelse manier hoe zelfstandig professionals, het bedrijfsleven en overheid elkaar kunnen versterken in de Regio Zwolle. We hebben een gevarieerd programma met ruimte voor actie, verdieping en verbinding.

Onze Team Up Game brengt je gelijk in de juiste mood. Samen met teamleider Reindert Westrik ontdek je de kracht van innovatief samenwerken en welke voorkeursrol het beste bij jou past binnen een team.

Ook schakelen we jouw denkkracht en innovatiekracht in bij een actuele businesscase. Ontdek hoe je door samenwerking en inzet een bijdrage kan leveren aan de oplossing.

Prof. Ton Wilthagen van Tilburg University en Overijssels Gedeputeerde Eddy van Hijum zorgen voor verdieping. Wilthagen gaat in zijn verhaal in op de huidige ontwikkelingen in de economie en de kansen voor ondernemers en zp’ers. Van Hijum zal zijn verhaal toespitsen op de ontwikkelingen in deze regio en lanceert daarna het nieuwe online community platform van ZPNetwerken.

Daarna is er nog volop ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

13.00 – Inloop met koffie en thee

13.30 – Team Up Game door Reindert Westrik
Een interactief en vrolijk spel, waarbij je ontdekt wat jouw voorkeursrol in een team is. Er zijn 4 archetypen: stem (beïnvloeding), handen (uitvoering), hart (relatie) en hoofd (denken). Welke archetype ben jij? Handig om te weten als je samenwerkt of als je een team wilt samenstellen!

14:00 – Welkom door dagvoorzitter Ilona Lagas

14.15 – Prof. Ton Wilthagen
Prof. Ton Wilthagen is hoogleraar arbeidsmarkt aan Tilburg University. Hij gaat in op de huidige personeelskrapte, het belang van talent, innovatiekracht en samenwerking in de regio. Hij is met name geinteresseerd in de vraag of de groei van de samenleving en de arbeidsmarkt samengaan met behoud van sociale cohesie en zekerheid.

14.45 – Pauze

15.15 – De kracht van Onverwacht Waarde Creëren
We schakelen jouw denkkracht en innovatiekracht in bij een actuele businesscase. Je ontdekt hoe je door samenwerking en inzet van jouw unieke talent een bijdrage kan leveren aan de oplossing.

16.00 – Zeepkist

16.30 – Gedeputeerde Eddy van Hijum, lancering van het ZPN-community platform

17.00 – Feestelijke toost met lekkere hapjes

18.00 – Afsluiting

 

Beperkte co-working mogelijk

Dit event vindt plaats in de open space en de rustige space waardoor co-working beperkt mogelijk is. Voor wie in stilte wil werken, stellen we een overlegruimte beschikbaar waarvan de deur gesloten kan worden. Graag dit ook melden bij Johan zodat we hiervan een inschatting kunnen maken.

Maar… waarschijnlijk wil jij toch bij het event zijn 😉 Klik daarom op onderstaande button voor meer informatie of om je direct aan te melden. 

Meer info en aanmelden

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.