Workshop Vitaal Werken door Jan Plat

Gezondheid en werkplezier zijn nauw met elkaar verbonden. Wil je weten hoe je jouw gezondheid kunt bevorderen? Meld je aan voor de workshop van Jan Plat van Bewegen Werkt.

Jan is Bewegingswetenschapper, woont in Zwolle en is 54 jaar.  In 1998 is hij als ondernemer gestart met Bewegen Werkt. Samen met 80 collega’s werkt hij aan de missie om de Nederlander gezonder te maken. Sinds september 2019 is hij als Phd student / promovendus verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij onderzoek doet naar verschillen in werkvermogen tussen sectoren.

Jan schrijft over zijn workshop:
Mensen met een goede gezondheid ervaren een betere kwaliteit van leven dan ongezonde mensen. Door een goede gezondheid zijn mensen minder vaak ziek. Hierdoor ervaren zij meer werkplezier, zijn ze productiever in hun werk en doen ze in mindere mate een beroep op allerlei voorzieningen (gemeenten, UWV, verzekeraars). Bewegen Werkt wil met een preventieve aanpak bijdragen aan een gezonder Nederland, aan de gezondheid, vitaliteit, inzetbaarheid van alle Nederlanders! In de workshop ‘Vitaal Werken’ leer je wat de belangrijkste voorwaarden zijn om gezondheidsbevordering succesvol te maken.

De workshop wordt online gegeven op maandag 22 juni 16.30-17.30 uur. Je moet je wel even aanmelden. Dat kan heel gemakkelijk hier:

https://forms.clickup.com/f/2cw70-204/KADJMJN2UWTLES5TNF

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.