Workshop: de kracht van Social Media

De kracht van Social Media. Tsja, regelmatig wat posten en ‘jezelf laten zien’ is wat iedereen wel zo’n beetje doet. Maar Rookie-Waves member Eric de Jong en zijn collega Chris van der Krieke willen je in hun training graag de échte kracht van Social Media laten ervaren: de wondere wereld van Facebook en Instagram Advertising.

Beiden zijn wij werkzaam bij Switch Online Marketing in Amsterdam. We helpen ondernemers om keihard te groeien aan de hand van effectieve online campagnes die hun investering in veelvoud terugverdienen.

Enkele punten die we behandelen in de training:
•    Hoe krijg je klanten via Facebook en Instagram?
•    De psychologie achter Facebook en Instagram en waarom het zo verslavend is. Wat zijn hierin kansen voor ondernemers en gevaren voor gebruikers?
•    Welke elementen maken een AD of een campagne succesvol? Welke salespsychologie komt er bij kijken?

Wist je dat marketing niet schreeuwerig of manipulerend hoeft te zijn? Je kunt marketing doen op een manier die je trots maakt. Omdat jouw tijd, product en service het waard zijn. Wij helpen klanten om impact te maken en samen te groeien in vrijheid! Wij snappen het online spelletje als geen ander en leggen je dit graag uit bij Waves!”

Deze workshop wordt hybride aangeboden, dus je kunt bij Waves aanhaken (onder voorbehoud van beschikbaarheid) of online.
Aanmelden kan hier.

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.