Ontdek de schrijver in jezelf

Heb jij ook moeite met het vinden van de juiste woorden in je teksten? Zou je willen dat je een lading inspiratie hebt voor je socials, je website, blogs of zelfs een boek? Say no more, daarvoor is Saskia er. Speciaal voor ondernemers geeft Saskia op dinsdag 5 juli de workshop ‘Ontdek de schrijver in jezelf.’ Je gaat samen met andere ondernemers aan de slag met jouw eigen teksten zonder MEST.Sorry, MEST?

Jazeker. Je gaat zelf aantrekkelijke teksten schrijven voor je bedrijf zonder een overschot aan M.E.S.T. En dat betekent schrijven zonder Moeite, Energie, Stress en Tijd. Hoe fijn is dat?Soepel schrijven is ook voor jou weggelegd

In de workshop leer je hoe je zelf aantrekkelijke en unieke teksten kunt schrijven. Én je gaat ervaren dat je zelfs soepel kunt schrijven. Het resultaat is dat je straks teksten hebt die je kunt inzetten voor je socials, blogs, een e-book of zelfs een boek. Wie weet worden er deuren geopend waarvan je dacht dat ze altijd gesloten zouden blijven.

 

Wat ga je doen? 


De workshop ‘Ontdek de schrijver in jezelf’ is op dinsdag 5 juli om 19:30 uur.
Dit ga je doen:

  • Op creatieve wijze aan de slag met teksten voor jouw bedrijf
  • Ervaringen uitwisselen met andere ondernemers 
  • Tips & tricks ontdekken voor soepel schrijven
  • Weer zin krijgen in schrijven!

 

Meer weten over Saskia?

 

Schrijven is de rode draad in Saskia’s leven. Ooit begon ze als bouwkundig ingenieur, maar nu werkt ze al zo’n 30 jaar in de taalsector, waar ze zich als een vis in het water voelt. Ruim 1500 ondernemers heeft ze leren bloggen en zakelijke e-books leren schrijven. De ingenieur in haar vindt altijd een systeem, een structuur en een opbouw die past. Ze haalt alles uit de kast om te zorgen dat jij je teksten echt kunt schrijven.

Meer over Saskia vind je op haar website.


Wil jij met je teksten aan de slag? 


Geef je dan via de onderstaande link op. Het kost niks en is geheel vrijblijvend. We zien je graag bij Waves! 


Yes, ik wil soepele teksten schrijven

Yes, ik wil soepele teksten schrijven

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.