Money Monday bij Waves

We moeten het allemaal doen, of we het nou leuk vinden of niet: de administratie. Heb jij een gebrek aan overzicht, blijft jouw administratie te lang liggen of heb je behoefte aan een accountability partner? Daarvoor is Thom er. Speciaal voor ondernemers hebben wij samen met Thom Money Monday opgezet. Je gaat samen met andere ondernemers een paar uur gefocust aan je administratie werken en ondertussen kun je met al je vragen bij Thom terecht. De eerstvolgende Money Monday is op 27 juni.Voor wie?

Voor iedere ondernemer die wat extra focus en hulp kan gebruiken. Of het nou gaat om eenvoudig je bonnen invoeren tot het goed inrichten van je bankkoppelingen, processen automatiseren of je administratie naar een ander systeem overzetten.Op Money Monday krijg je grip op je administratie


Pak dat moment en ga er even goed voor zitten. Welk vraagstuk je ook hebt, neem het gewoon mee. Leer tips & tricks van Thom en deel ervaringen en kennis met andere ondernemers. We’ve all been there. Vaak heeft iemand het wiel al uitgevonden en kun jij daar weer van leren. Liggen jouw bonnen letterlijk te wachten in een schoenendoos? Dan juist is dit het perfecte moment om mee te doen. 

 

Wat gaan we doen? 


De eerstvolgende Money Monday is op 27 juni van 10:30 uur 12:00 uur. Dit ga je doen:

  • Full focus aan je eigen administratie werken
  • Al je vragen aan Thom stellen
  • Tips & tricks en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers
  • Grip krijgen op je administratie

 

Meer weten over Thom?

 

Thom Stam is de Reizende Boekhouder. Het is zijn missie om ruimte en inzicht te creëren op het financiële vlak. Hij zorgt voor een stukje rust en helderheid zodat jij jouw missie kan manifesteren. Meer over Thom vind je op zijn website.


Wil jij weer grip krijgen op je administratie? 


Geef je dan via de onderstaande link op. Het kost niks en is geheel vrijblijvend. We zien je graag bij Waves! 


Yes, ik ben bij Money Monday

Yes, ik ben bij Money Monday

 

 

 

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.