Meetup voor startende ondernemers bij “Club Waves” – vrijdag 11 maart

Ben jij startende ondernemer en wil jij jouw proces versnellen? Kom in beweging en doe met ons mee!

Onderneem je nu vanuit huis? Heb je het gevoel dat het sneller of beter kan? You are not alone! Doe lekker mee bij Waves! Hier krijg je alle ruimte om aan jouw droom business te werken.

Wie zijn wij?

Bottom-up initiatief van ondernemers uit Zwolle die een plek delen genaamd “Waves Coworking”. Waves is een community van ondernemers in verschillende fases. Wij geloven in delen en energie uitwisselen met elkaar. Daarom willen we speciaal voor startende ondernemers meetups gaan organiseren!

Doel van deze eerste meetup:

  • Elkaar leren kennen, ideeën en ervaringen uitwisselen.
  • Hulpvragen aan elkaar stellen en meedenken met elkaar.
  • Brainstormen over toekomstige meetups.

Ideeën die we nu hebben voor volgende meetups: leren van elkaar, energie-uitwisselen, meedenksessies waarbij de hulpvraag van één van de ondernemers centraal staat, je ondernemers-pitch oefenen, toffe ondernemers uitnodigen om hun successen (en fuck-ups) te delen.

Wil jij er bij zijn? Dan ben je van harte uitgenodigd! Meehelpen met organiseren? Dat vinden we ook ontzettend leuk! Wat je ook wilt, iedereen is welkom! 🙂

 

Voor wie:

✅ Ik ben een beginnende ondernemer.
✅ Ik bereid me voor op mijn start.
✅ Ik ga starten vanuit mijn baan.

 

Waar en wanneer?

  • Vrijdag 11 maart 16.00 tot 18.00
  • Lekker informeel en met goede koffie
  • Locatie: Waves Coworking Zwolle

 

Leren van elkaar: Succesondernemer Michel Verspagen (Titan Skin) deelt fuckups

Bij Waves geloven we in de kracht van delen en uitwisselen om te groeien van én met elkaar! Waves member Michel Verspagen (succesvol ondernemer van diverse initiatieven en bedenker van oa Titan Skin dat inmiddels internationaal geexporteerd wordt) zal tijdens deze eerste meetup iets delen over zijn grootste fuckups 🙂

Kosten

Doel van deze eerste meetup: elkaar leren kennen, sparren over elkaars plannen en brainstormen hoe we elkaar kunnen gaan versterken. Deze meetup is (voorlopig) kostenloos en vrijblijvend.

 

Tof! Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel simpel! Laat hieronder je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Je ontvangt daarna van ons een invite en dan zien we elkaar de 11e!

Yes, ik ben erbij!
Waar ben je allemaal bij?

Over Waves Coworking

Waves is dé coworking community voor ondernemers die geloven in delen en samen groeien. De members bij Waves bevinden zich in verschillende fases van hun ondernemerschap. Waves heeft een eigen “clubhuis” waar je kan ontmoeten en werken. Kortom: jouw perfecte omgeving om persoonlijk en zakelijk te groeien!

 

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.