Meetup en Cowork Friday voor startende ondernemers bij Club Waves | Vrijdag 17 juni

Op vrijdag 17 juni organiseren we weer een meetup voor startende ondernemers bij Waves Coworking, dé coworking community van regio Zwolle met een eigen ‘clubhuis’ voor ondernemers. Deze editie staat in het teken van jezelf professioneel op de kaart zetten. Voor de liefhebbers hebben we aansluitend een Cowork Friday én onze befaamde vrijdagmiddagborrel!


Voor wie?

Heb jij een idee voor een onderneming, overweeg je te gaan ondernemen of ben je kort geleden gestart als ondernemer? En heb je behoefte om hierin op te trekken met gelijkgestemden, ideeën en energie uit te wisselen en je netwerk te vergroten? Doe dan mee met deze (terugkerende) meetup voor startende ondernemers. 

Doel van de meetups

We willen elkaar laagdrempelig leren kennen en je de ruimte geven om te sparren over je plannen. Samen gaan we verder ontdekken, brainstormen en verkennen hoe we elkaar kunnen versterken. Deze meetup is gratis en geheel vrijblijvend. Het doel is om jou als ondernemer een boost te geven in de eerste fases van je ondernemerschap! En natuurlijk staat het ontmoeten van andere ondernemers centraal.

Programma 

Per keer bedenken we een tof programma. Deze editie is misschien nog wel extra tof, want als je wilt kun je de hele dag blijven. We hebben de dag in blokken ingedeeld, dus kijk vooral wat jou aanspreekt. Voel je niet verplicht om overal aan mee te doen, wees vooral welkom:-)

10:00 uur – Start

  • Elkaar leren kennen, ideeën en ervaringen uitwisselen
  • Hoe doe je een goede pitch?
  • Laat een professionele foto maken van jezelf


12:00 uur – Lunch 

We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Heb je andere plannen voor de rest van de dag? Voel je vrij om te gaan en dan zien we je graag weer bij een volgende editie. 


13:00 uur – Cowork Friday

Wil je lekker blijven werken bij Waves? Blijf dan vooral nog even en maak gebruik van onze coworkspace. Misschien kun je wel direct met andere ondernemers ideeën of plannen verkennen. Het doel van onze coworkspace is om je de ruimte te geven om te delen, te werken en uit te wisselen. Voel je dus vrij om te doen wat je wilt. 


16:00 uur | Vrijmibo en ondernemersverhaal van Tjerk Kooistra

Na zo’n dagje coworken is er niks lekkerder dan de week af te sluiten met een drankje. Dit is het perfecte moment om direct aan te haken bij onze vaste vrijdagmiddagborrel. Work hard, play hard toch? Kun je direct kennis maken met onze members en likeminded mensen ontmoeten. Bij deze editie komt Tjerk Kooistra van Anders Koffie zijn ondernemersverhaal vertellen. Dus kom lekker achterover leunen met een drankje (of bakje Anders koffie) en luisteren naar een inspirerend verhaal, heerlijk toch?Samen verder ontwikkelen

Heb jij zelf ideeën of inbreng voor een volgende meetup of wil je graag meehelpen met organiseren? Toffe inbreng is altijd welkom!
Ideeën die we nu hebben voor volgende meetups zijn leren van elkaar, hot seat sessies waarbij de hulpvraag van één van de ondernemers centraal staat, je ondernemers-pitch oefenen, toffe ondernemers uitnodigen om hun successen (en fuck-ups) te delen, enzovoort. Wil je gewoon eens komen kijken en meedoen? Super, iedereen is welkom:-)


Geef je op

Wil jij erbij zijn? Geef je dan via de onderstaande link op. Het kost niks en is geheel vrijblijvend. We zien je graag op 17 juni! 

Yes, ik ben erbij! 

Yes, ik ben erbij!
Waar ben je allemaal bij?

 

 

Locatie

Bekijk ook onze andere events:

There are no upcoming events at this time.